Termeni și condiții

 Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. 

 Domeniul armandystyle.com este detinut de catre Armandy Style SRL, CUI 47977835, Nr. înmatriculare: J40/6964/2023 cu sediul in STR. VESPASIAN NR. 47, SECTOR 1, BUCUREȘTI.

Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii. Site-ul armandystyle.com este aflat in proprietatea exclusiva a societatii ARMANDY STYLE SRL, denumita in continuare ARMANDY STYLE  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

 Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic armandystyle.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul armandystyle.com si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia. 

Intregul continut al site-ului Armandystyle.com  imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea armandystyle.com si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul armandystyle.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Produsele prezentate pe armandystyle.com sunt comercializate de Armandy Style  SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.Codurile de reducere nu se pot cumula, pentru fiecare comanda se poate aplica un singur cod de reducere. Codurile de reducere din comenzile efectuate de catre persoanele juridice care beneficiaza de preturi speciale vor fi anulate din comanda, clientul urmand sa fie instiintat de anulare codului de reducere prin mail sau telefonic. Comanda minima pentru persoanele juridice care beneficiaza de preturi speciale este de minim 5 bucati. Pentru comenzile angro costul transportului este de 25 lei.

Scroll to Top