Livrare și retur

Informatii Livrare

Armandystyle.com pune la dispozitia clientilor livrarea produselor pe teritoriul Romaniei la costul de 20 Ron si se face prin intermediul societatii de curierat FAN COURIER. Livrarea se efectueaza in termen de 2-15 zile lucratoare din momentul plasarii comenzii, sau confirmarii platii on line, in functie de complexitatea  produsului și de atelierul care îl execută. Dacă considerați timpul de așteptare prea mare, va rugăm să nu plasați comanda. Coletul este bine ambalat astfel ca acesta va ajunge in conditii excelente la tine. Nu suntem raspunzatori pentru intarzierile ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat companiei de curierat. Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica sau in sarbatorile legale vor fi procesate si comfirmate in prima zi lucratoare.Adresa de livrare poate fi diferita fata de cea din buletin. Comenzile plasate inainte de ora 15 vor fi predate curierului in aceeasi zi cu posibilitatea de livrare in ziua urmatoare..

Politica de Retur

Dacă doresti sa returnezi un produs catre Armandy Style, indiferent de motiv, trebuie să urmezi procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiti catre noi produsul pe care l-ai primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

  • Ai dreptul de a returna produsele comandate fara niciun motiv în termen de 14 zile calendaristice, conform OG 34/2014.
  • Din pacate coletele cu produse fara toate etichetele originale atasate, cu produse deteriorate, purtate sau spalate si cu urme de murdarie, parfum, cosmetice sau detergenti vor fi trimise inapoi catre client, cu refuzul cererii de retur si plata transportului dus/intors suportata de client.
  • Produsele defecte, lipsa anumitor parti din produs (curele, etichete, etc…), deterioararea produsului sau a ambalajului se vor anunta in maxim 24 de ore de la primirea coletului la adresa de mail:  contact.armandystyle@yahoo.com

Conditii de returnare a produselor:

– Te rugam sa ne instiintezi de intentia de a returna produsul prin completarea formularului de retur din subsolul paginii, care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul de telefon, adresa de mail, adresa de ridicare colet, numarul facturii, data de ridicare comanda, modul de plasare al comenzi, produsul pe care doresti sa-l returnezi;

– Produsul nu va prezenta semne de uzura

– Produsul poate fi returnat numai in ambalajul original si nu va avea parti lipsa (etichete, burete, etc…)

– Cutiile de incaltaminte vor fi impachetate intr-o punga, cutie sau hartie rezistenta, nu se va lipi nimic pe cutia originala pentru a evita deteriorarea ei
– incaltamintea se va proba pe un covor folosind un ciorap subtire
– produsul nu va fi deteriorat si nu va avea accesorii lipsa (bretele, etc…)
– instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului

– Returnarea produselor se va face intr-un ambalaj sau cutie care nu permite deteriorarea produsului  pe durata transportului

– Ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura

Ce ai de facut?

  • Completeaza formularul de retur de pe site FORMULAR RETUR
  • Pregateste coletul si trimite-l  prin orice firma de curierat rapid ( NU lucram cu Posta Romana) catre:

IMPORTANT: Daca trimiteti de pe firma, va rugam sa atasati in colet numarul de telefon din comanda sau numarul comenzii pentru identificare.

Strada Bisericii, numarul 73, Baldovinesti, judetul Braila – Destinatar – ARMANDY STYLE SRL –  0725 683 087

Costul transportului este suportat de catre dumneavoastra. Coletele cu plata la noi, vor fi refuzate,  deorece plata se efectueaza exclusiv in contul bancar furnizat in chestionar in termenul legal de 14 zile calendaristice.Va rugam sa pastrati chitanta de la curier in cazul in care returul se face din vina noastra si sa ne trimiteti pe e-mail/whatsApp poza pentru restituirea sumei.Iţi vom confirma prin email recepţionarea returului. Din momentul în care produsul ajunge înapoi la noi, în termen de 14 zile calendaristice banii sunt returnați în contul bancar furnizat în chestionar.

Important: Armandy Style SRL nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs sau taxa de transport! Mentionam ca ,,Posta Romana” nu este o modalitate buna de retur deoarece in cele mai multe cazuri nu livreaza coletele la destinatie, noi nu avem posibilitarea sa cautam coletul la posta.

ATENTIE: Ai obligatia legala de a avea grija de produse cat timp se afla in posesia ta!

Produsele NU pot fi returnate in urmatoarele conditii:

 –   produsul NU este în aceeași stare în care a fost livrat: prezintă semne de purtare, este deteriorat, nu are eticheta intactă, nu are punga originala,  prezinta urme de parfum, deodorant, fond de ten ( etc )

– in cazul in care produsul este trimis inapoi in stare neadecvata ( intors pe dos, sifonat, fermoar deschis, etc) si necesita o procesare din partea noastra care implica( igienizare, calcare, reambalare, spalare etc) se va retine suma de 30 Ron din costul produsului la rambursarea returului.

– eticheta de compoziție sau sigiliul de securitate a fost îndepărtat

– în coletul de retur se află produse diferite față de cele comandate

In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, ANULEAZA dreptul tau de a le returna. Iti vom rambursa contravaloarea produsului/elor și după caz a costurilor livrarii, in temen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului/elor retur in contul IBAN specificat in formular. În cazul în care dorești informații suplimentare, sau ai neclarități privind clauzele sau procedura de returnare ne poți contacta prin e-mail: : contact.armandystyle@yahoo.com sau telefonic la numarul: 0725 683 087  (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar (09.00 – 18.00).   

Scroll to Top